Ny cheftræner i Haslev Badminton

16-03-2023

Velkommen til Henrik Bjerre

Sæsonen 2022-2023 har, med stor succes , været ledet af Hans-Erik Menicke, men bestyrelsen har hele tiden vidst, at Hans-Erik ikke ville fortsætte det gode arbejde i næste sæson. Hans-Erik har lagt nogle utrolig gode grundsten til kommende træner og det er derfor med stor fornøjelse, at vi allerede nu kan præsentere Haslev Badmintons nye  cheftræner.

Han fortæller selv:  Mit navn er Henrik Martin Bjerre. Jeg er 47 år lidt endnu. Jeg arbejder til daglig som Omdelingsleder for DAO. Jeg er gift på 13'ende år og har 2 drenge på henholdsvis 12 & 16 år. Den yngste spiller fodbold og ældste spiller håndbold. Så desværre ingen succes her med at få dem til at spille badminton.

Jeg startede selv med at spille badminton som 12 årig, sammen med en Klassekammerat. Jeg har som spiller opnået at rykke op i 2 division af 2 omgange. Som 15 årig startede jeg som hjælpetræner i min egen klub Roskilde (RBC 59). De efterfølgende år var jeg på forskellige kurser og avancerede til hovedtræner. Jeg har fungeret som træner i lidt over 30 år, været ungdomstræner i Roskilde, Osted, Værløse og Tune. Men også været Seniortræner for Roskilde, Osted/Lejre og Tune.

Jeg glæder mig meget til udfordringen som ny cheftræner for Haslevs børn og unge. Og være med til at udvikle niveauet for både spillere og unge trænere. Og være med til at sprede viden om vores fantastiske sportsgren til resten af Haslev og omegn.

Henrik skal have det overordnede ansvar for alle hold, og også sikre en god og grundig oplæring af vores unge trænere og hjælpetrænere.

Bestyrelsen glæder sig til et spændende samarbejde med Henrik i de kommende år.

Der vil komme ændringer i træningstiderne og træningsdage, så følg godt med herinde.

vh
Bestyrelsen